COMENCEM AMB AOVE !!

VAL

Hola a tots, inaugurem blog. Esperem que desde OLI de Bèrnia i a través d’aquest conducte puguem mostrar-vos més informació sobre nosaltres, lo que ens agrada i sobretot intentarem  aportar algun granet d’arena útil per al dia a dia, receptes de menjar, consells… Per descomptat sempre pensant en el nostre somni, la nostra il·lusió que gira al voltant del AOVE.

Hui volem presentar-vos el nostre oli d’oliva de la campanya 2019 – 2020 que està llest per a buidar. Després del procés de filtrat per decantació, lent però el més natural possible, ja el tenim llest.  Una vegada analitzat sensorialment us puc dir que:

“ El AOVE  OLI de Bèrnia,  un oli de recol·lecció en el punt d’oliva verda-madura,  d’intensitats  mig-alta  d’afruitat, equilibrat, amb amarg i picant lleugers.

En boca el seu marcat perfil verd  aporta frescor al conjunt, mentre que l’alta persistència dels seus matisos recorda a fruits secs, ametla i a fulla d’olivera.

En nas destaca la seua frescor amb matisos que recorda a l’herba tallada. Tota una explosió d’aromes vegetals, a figuera i essències. A fragància del seu entorn, del camp, de la Serra de *Bérnia.”

Ja ho tenim ací disponible, al fet que esperes…..

Acompanyem còpia parcial del certificat d’anàlisi sensorial realitzada pel Laboratori  Agrari de la Consergeria d’Agricultura de la Generalitat Valenciana, que compten amb un panell de tast certificat i homologat per a tals finalitats.

CAS

Hola a todos, inauguramos blog. Esperamos que desde OLI de Bèrnia y a través de este conducto podamos mostraros más información sobre nosotros, lo que nos gusta y sobre todo intentaremos  aportar algún granito de arena útil para el día a día, recetas de comida, consejos… Por supuesto siempre pensando en nuestro sueño, nuestra ilusión que gira alrededor del AOVE.

Hoy queremos presentaros nuestro aceite de oliva de la campaña 2019 – 2020 que está listo para despejar. Después del proceso de filtrado por decantación, lento pero lo más natural posible, ya lo tenemos listo.  Una vez analizado sensorialmente os puedo decir que:

“ El AOVE  OLI de Bèrnia,  un aceite de recolección en el punto de oliva verde-madura,  de intensidades  medio-alta  de frutado, equilibrado, con amargo y picante ligeros.

En boca su marcado perfil verde  aporta frescura al conjunto, mientras que la alta persistencia de sus matices recuerda a frutos secos, almendra y a hoja de olivo.

En nariz destaca su frescura con matices que recuerda a la hierba cortada. Toda una explosión de aromas vegetales, a higuera y esencias. A fragancia de su entorno, del campo, de la Sierra de Bérnia.”

Ya lo tenemos aquí disponible, a que esperas…..

Acompañamos copia parcial del certificado de análisis sensorial realizado por el Laboratorio Agrario de la Conserjería de Agricultura de la Generalitat Valenciana, que cuentan con un panel de cata certificado y homologado para tales fines.